top of page
compact logo_edited.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Dompel je onder in de herfstsfeer met een klassiek gastronomisch wildmenu door Traiteur Vincent in de cosy sfeer van Bouffete.  

 

TABLEAU – wild dining is een pop-up foodconcept door Bouffete in samenwerking met Traiteur Vincent waar iedereen zich, individueel of in groep vrij voor kan inschrijven. Culinaire verwennerij in een unieke herfstsetting, omringd door vrienden en/of geliefden.

We verwelkomen jullie graag stipt om 19u30 bij open vuur voor een gezellig aperitief met een selectie van 3 mooie hapjes. Aansluitend nodigen we jullie uit aan tafel voor een heerlijk gastronomisch wildmenu.

​​​


Foie gras - worst wildzwijn - jus van porto
Wildpastei - vijgen - brioche
Hertenkalf - koriander - tzatziki


Ravioli van boschampignon - truffel - pata negra

Coquille - butternut - chanterelles - parmezaan

Wilde eend - ganzenlever - pastinaak - spruit - vijg - pomme dauphine
Side dish: Gekonfijte eend - knolselder - trompette - croutons


Tarte tatin - vanille ijs​

​​

120€ per persoon

Incl. welkomstglaasje, 3 amuses, 5 gangenmenu, water aan tafel en koffie met mirgandises.​

We verwelkomen jullie graag op onderstaande data:

 

vrijdag 11/10
zaterdag 12/10
vrijdag 18/10
zaterdag 19/10
vrijdag 25/10
zaterdag 26/10

​​​​​​Ga voor de 'full experience' en blijf overnachten in één van onze 5 B&B kamers.

Reservatie van de kamers via mail naar info@bouffete.be.

bottom of page